L'Occitane dobrodelna škatlica

torek, oktober 16, 2018

Hej,

Si vedela, da L'Occitane vsako leto izda izdelek ali paket s katerim zbira dobrodelna sredstva? S svojimi izdelki nagovarja svet čutov in tako se je ustanovitelj znamke Olivier Baussan že leta 1997 odločil obogatiti embalaže L'Occitane izdelkov z Braillovo pisavo. Od leta 2000 pa L'Occitane podpira projekte, ki ljudjem v stiski zagotavljajo zdravljene oči. Fundacija L'Occitane sodeluje z nevladnimi organizacijami po vsem svetu, ki delajo na področju odpravljanja bolezenskih stanj in zmanjševanja primerov slabovidnosti. Do sedaj je L'Occitane z našo pomočjo pomagal že 5 miljonom ljudi po vsem svetu.


Dobrodelna škatlica stane 9.90€ in L'Occitane Slovenija se je zavzel, da od vsake prodane škatlice v mesecu oktorbu nameni 3€ Zvezi prijateljev mladine Slovenije za pomoč pri nakupu nadstandardnih pripomočkov za izboljšanje vida ali pri okulističnem zdravljenju otrok, ki živijo v stiski.

Zakaj nakup škatlice?

V prvi vrsti zato, ker boš s svojim nakupom naredil nekaj dobrega. V drugi vrsti pa je to odlična priložnost, da tudi preizkusiš 3 odlične L'Occitane izdelke v potovalni embalaži. Škatlica je zelo lepa in kovinska, zato jo lahko uporabiš za shranjevanje kakšnih drobnarij ali za okrasitev lepotnega kotička. Je pa to lahko tudi odlično darilo.



Te zanima vsebina?

V L'Occitane dobrodelni škatlici boš našel: Madljevo olje za prhanje 35ml, Mleko za telo češnja 35ml in Karitejevo kremo za roke 10ml.

Krema za roke s karitejevim maslom je bila pri meni stalnica kar nekaj zim, o njej sem na blogu pisala že večkrat. Preveri lansko objavo: klik. Mandljevo olje za prhanje je razvajajoča poslastica za kožo in je tudi dobil že več mest na mojem blogu. Med drugimi tudi med top 3 L'Occitane izdelki: klik. Mleko za telo pa se že veselim preizkusiti.



Torej če bi rad naredil nekaj dobrega te pozivam k nakupu. Škatlica je na voljo v L'Occitane trgovinah po Sloveniji in na spletu: nakup.

Danes ne pozabimo na hvaležnost, namreč če si to objavo lahko prebrala imaš vsaj eno stvar za katero si lahko hvaležna, pa nam je vsakodnevno tako zelo samoumevna.

You Might Also Like

1 Comments

  1. Škatlica je prekrasna! Mi je všeč ta njihova vsakoletna akcija. Joj, to olje za prhanje je sanjsko...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe