5 najljubših jesenskih ličil

ponedeljek, oktober 08, 2018

Jesen je tako lep letni čas, narava postane pisana in odeta v tople odtenke, ki so lahko odlična inspiracija pri ustvarjanju na obrazu. Spremenijo se tudi temperature in pri meni to pomeni sprememba nege obraza in močnejše ličenje. Poleti enostavno ne maram občutka ličil na obrazu. To jesen sem se odločila izbrati 5 najljubših lepotil in priznam, da je bila naloga precej težka.


Paese long cover podlaga v odtenku 0,5 Ivory

Podlaga namenjena suhi koži, ki pa se dobro obnese tudi na mastni, če jo dobro zmatiram. Podlaga je srednje prekrivna, lepo izenači ten in je v res svetlem odneku, ki nima roza podtona. Odlična kombinacija. Na moji trenutno mastni koži, je srednje obstojna. Nanos je lahek, se lepo stopi s kožo in ne oksidira. Priporočam za suho, normalno kožo.

Vichy Dermablend fluid v odtenku 15 Opal


Odlična obstojna in dobro prekrivna podlaga, ki jo trenutno uporabljam kot korektor in odlično prekrije podočnjake in nepravilnosti. Zelo rada jo uporabljam tudi čez celoten obraz v zelo tankem sloju, namreč če nisem pazljiva pri nanosu ima lahko hitro občutek in izgled maske. Najraje jo nanašam z vlažno gobico za nanos podlage.




L.O.V LOVsun bluring bronzing powder

Odličen bronzer, za zagorel videz kože, tudi na prehodu v zimo. Res mi je žal, da ni več na voljo pri nas. Ni oranžen in se nanaša tako z lahkoto, da tudi ob najbolj nerodnem nanosu izgleda lepo. Primeren je tudi za svetlejše tene. V kožo se zabriše tako zelo enostavno. Vse pohvale. Pa embalaža je prekrasna! Plus ogledalo ima. Pa da ne omenjam, da dejansko diši.



Make up revolution SophX paleta senčil

Zelo dobra paleta s senčili. Všeč so mi odtenki, vsebuje tako mat, kot svetleča senčila. Senčke primerne za rahel vsakodnevni make up in tudi bolj temne/žive barve. Tudi trenutno zelo priljubljene oranžno, rdeče tone vsebuje. Paleta je primerna za vse navdušence nad toplimi toni. Senčke so dobro pigmentirane, obstojne in se lepo zabrisujejo. Pa tudi embalaža je zelo lepa in vsebuje veliko ogledalo, kar je plus.


Rimmel Stay satin tekoča barva za ustnice

Novost v moji zbirki, pa že na seznamu. Te šminke so novost pri nas na Rimmel stojalu. Gre za dobro pigmentirane šminke, s satenastim videzom. Niso svetleče, ampak skoraj mat. Se ne posušijo in so zato zelo udobne za nosit. Obstojnost je srednja, ampak dobra. Brez težav preživi par ur in klepet ob kavi. Po kosilu pa je potreben nov nanos. Odtenek 130 Yuppie je primeren za vsakodnevni make up. Ker se šminka ne posuši do konca, ne poudari suhih predelov in je zato odlična izbira za jesenske hladne dni.


Tako z veseljem testiram nove make up izdelke, a za vsakodnevno rabo imam raje tiste preverjene, ki vem da zdržijo dnevni tempo brez težav. In vseh teh 5 uporabljam vedno, ko vem da bom potrebovala obstojen make up čez ceč dan. Mi danes zaupaš svojih 5 najljubši jesenskih lepotil? ♥

You Might Also Like

1 Comments

  1. Super jesenski nabor. :) Paleta ima všečne odtenke. Bi pa zelo rada preizkusila te nove Rimmel šminke, obožujem vse vrste tekočih šmink. Sicer mi je ljubši mat efekt, ampak za dneve, ko nočeš tako izsušujoči formul, je ziher super. Mam že na WL. :)

    Drugače pa sem tudi sama pred dnevi napisala jesensko objavo, tukaj je moj izbor izdelkov: https://keepcalmandwearlipstick17.blogspot.com/2018/10/fall-beauty-products.html

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe