Black& red leopard nails*

sreda, oktober 12, 2011

Hei lovlies <3
And good morning all Slovenian readers :*
As you know I love red nails, but i love them more with some black pattern. You have already see this many on my blog, but I had to re-do it, cuz I love it!
I love geopard patterns everywhere!
What i use?
Rubby kisses base coat, Essence 02 Thirsty from Eclipse TE+ black konad+ H9(chez delaney), Seche Vita TC.




This year is the firs time that i like autumn! <3 Last sunny, warm days, beautiful, colorful nature and one week off. Nothing beats!
+
Im starting to work out every day, all autumn and winter. And im starting to eat more healthy food, Im lately eating just junk food, which is reflected to my body too. Yesterday i went on a long walk, i walk fast and i didn't stop not even once, today i went in a forest to pick up some Chestnut and fitness falls tomorrow. What are you doing to keep your body health and in a shape? i would love to read something about your work out, and nutrition.

XOXO, Anna

You Might Also Like

4 Comments

  1. Tole izgleda krasno. Jaz se še vedno mučim s konadom, ampak mi še vedno nikakor ne uspe lepo odtisniti vzorca. Ampak kot pravijo, vaja dela mojstra. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Živalski vzorčki sicer niso moji najljubši, ampak ta barvna kombinacija je pa odlična in na tak način so mi pa nohtki zelo všeč! :)
    Glede telovadbe in zdrave prehrane je pa to sploh super. Se bom morala malo zgledovati po tebi! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Taya tale pa še dvoje rožice se meni lepo odtisnejo, ostalo pa le na pou, pa ne vem zakaj :S

    Kvacka jaz sem bila učasih mišica pa gibčna pa športnica, zdej sem pa čist brez kondicije in vsa olesenela in sem se malo zamislila sama nad seboj, čas je za spremembe! Objavljam pa poste z enodnevno zamudo, in sem bla včeri v fitnesu pa je bilo super! Dans sem bila že ob 7 pokonc in od tedi rihtam reči po bajti, drugače če sem fraj znam do kosila spat..:S

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo noro...lušna kombinacija, vzorček je fenomenalen ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe