Waving dry lips goodbye :)

torek, december 08, 2015

SLO
Zima je tukaj in z njo suha koža, ter suhe in razpokane ustnice. Meni je lani zmagoslavno uspelo preživeti celo zimo brez razpokanih in pretirano suhih ustnic. Vas zanima kako?
Danes vam bom predstavila en delček moje zbirke, ampak to so produkti, ki so me pozitivno presenetili in izstopajo od ostalih.

ENG
Winter is here and that means dry skin and chapped lips. I manage to survive last winter without dry or chapped lips. And this year I want to share it with you. Today I will show you a part of my collection, but this products really stand out. They are all truly amazing.


SLO
Nisem ljubiteljica pilingov, mislim da vam je to do sedaj že znano. Če rečem, da ne maram niti tega govorim resnico, meni osebno je pregrob in to da diši zame ni dovolj. Ampak ko pride kriza je rešitelj vseh problemov. Odstrani odmrle suhe dele in poveča prekrvavitev. Pred kakšno res hudo mat šminko je obvezen. Govorim seveda o Lush popcorn pilingu za ustnice. Moja "fobija" pred pilingi bo mogoče pregnana. Definitvno ga priporočam in ko rečem, da ga ne maram mu delam krivico ni on kriv, da podzavestno zaradi slabe izkušnje ne maram pilingov na splošno. Po pilingu sledi seveda bogata nega in takrat je obvezna uporaba Le Couvent des Minimes Smile lip balma. Tale balzam ali jaz bi mu raje rekla res bogata nega diši prekrasno sladkasto in ima dober okus po medu. V trenutku zmehča in lepo nahrani ustnice. Se morem prav pazit, da ne pojem vsega iz ustnic. Je tudi lepše mazljiv kot pa Dvorec Trebnik Balzam za ustnice Vanilija. O njemu ste na blogu že brale in veste da je on tisti krivec, da lani nisem imela nikoli razpokanih ustnic. Oba balzama dejansko nahranita kožo in se lepo vpijeta, zato je dvakrat dnevni nanost čisto dovolj. Porablja pa se ju res zelo počasi. O naslednjem sem že tudi pisala na blogu, vendar še v stari embalaži. Balzam, ki poleg nege doda tudi nekaj leska in ga lahko uporabljamo tudi kot gloss: Le Couvent des Minimes Smile lip balm Orange Blossom Aroma* prvi v moji zbirki s citrusno-cvetličnim vonjem. Tega uporabljam predvsem čez dan, saj je aplikacija bolj higienska, poleg vsega pa doda še malo sijaja.
Drugače pa je zakon za suhe ustnice ali kot občasna maska tudi domač med. Uporabite ga lahko tudi kot SOS nego, ko so ustnice ze razpokane.
Tokrat me zanima kateri pa je vaš must have produkt za lepo negovane ustnice?

ENG
I am not a huge fan of peelings, I think you all know that by now. And if I say I don't like this one either I am not laying. The good smell is simply not enough for me. This peeling is kind of rough. But it's the must have! I am talking about Lush Popcorn lip peeling. The best way for removing dry and death skin. I am a little unfair when I say I don't like it. It's not his fault that I don't like peelings in general. So after removing dry and death skin it's time for moisturizing and nourishing my lips with Le Couvent Des Minimes Smile Lip Balm this is what I call rich care. And it has nice smell and taste like honey. The application is a bit easier then with next one Dvorec Trebnik Lip Balm Vanilla, but this one saved me last winter. Nice vanilla scent and all the nourish. Both of them are super rich and it's enough if I only apply then twice a day. You allready read about next one on my blog as well. Le Couvent Des Minimes Smile Lip Balm Orange Blossom Aroma* I use this one during the day mostly because it gives nice shine to my lips. And it's the first one in my collection that has orange-flowery scent.
You can use honey as well, for SOS treatment or occasionally as a lip mask.
I am curious what is your must have product for lips?


You Might Also Like

3 Comments

  1. Super izbor, jih imam tudi sama in se strinjam, da so krasni za ustnice. Sem imela v planu eno tako objavico:). No še najmanj se je pri mojih letos že razpokanih ustnicah obnesel LCDM orange blossom, nekako ni bil najbolj repair, je pa taka prijetna poslastica za ustnice. Meni odličen balzam je tudi naravni balzam Nona Luise, rožni poljub(tk mi je svetovn,ko si ga zvečer dam na ustnice, imam še zjutraj tisti mehek občutek),mi je pa ko sem že imela orng popokano vse pomagal od fanta Carmex za ustnice, edina reč, ko je pomagala. Tako bi še več tvojih objav in upam,da kmalu spet kakšna:)**

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je tale od Le Couventa top top top! <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe