Poletna nega telesa z The body shop

torek, avgust 06, 2019

Koliko nas je takih, ki bi v vročih dneh najraje vso nego preskočile? Koža pa vseeno potrebuje dodatno vlago in nego. Sploh če redno uporabljamo britvico. Kaj pa če ti povem, da obstaja super izdelek za hitro poletno nego? Lahka tekstura, nor svež vonj ki osveži in formula, ki se vpije v 15 sekundah? Beri dalje ;)



Lansko poletje je The body shop presenetil z novo formulo za nego telesa. Po kultnih, hranilnih maslih so lansirali jogurte za telo, kjer obljubljajo res hitro vpijanje, brez mastnega občutka in s prav tako negovalno formulo. Mojo lansko oceno najdeš tu: klik.

Danes pa bi vam samo predstavila dve novi liniji. Žal omejeni izdaji, a obe z svojim vonjem tako zelo primerni za tople/vroče dni. Oba vonja pa sta trenutno tudi znižana na thebodyshop.si.

Cactus blossom- nega telesa

Je tako poseben, cvetličen, ženstven vonj. Čeprav sem že zelo dolgo v kozmetičnih vodah, težko rečem da sem kdaj zasledila podoben vonj. Tudi opažam, da je navdušil ostale blogerke in kar nekaj sledilk, ki so ga po priporočilu kupile. Sama imam 3 izdelke iz te linije. Nežen piling, ki vsebuje semena malin, med iz pravične trgovine in kaktusov cvet iz maroka, je odličen za odstranitev odmrle kože po telesu. Ali pa tistih zadnjih ostankov samoporjavitvene kreme. Gel za prhanje je zelo osvežilen in kljub gelasti teksturi primeren tudi za suho kožo. Nežen, zelo prijeten vonj se obdrži še nekaj časa na koži. Ampak zvezda te linije je zame jogurt. Letos sem postala obsedena z njimi. Res hitra poletna nega. Jogurt se vpije zelo hitro, navlaži kožo, ji doda lep sijaj in za sabo pusti nežen, nevsiljiv vonj. Jogurtu je dodano še ekološko mandljevo mleko in je v celoti veganski izdelek.

Ginger- nega telesa

Tole pa je ledena zmaga tega poletja. Ingverjev vonj, tako lepo osveži in pohladi. Ta linija je bila zvezda The body shop predstavitve novih linij to pomlad. Mislim, da nam je vsem blogerkam noro dišala.  Gel za prhanje sicer ni noro negovalen, je potrebna potem nadaljna nega, ampak nič hudega, ker je jogurt za telo noro dišeč in negovalen. Kombinacije ja zmagovalna za to poletje. Če nam ingver bolj paše pozimi v čaje, ki nas pogrejejo, je z vonjem čisto drugače. Ta rahlo pikanten vonj mi noro paše vse prevroče dni in brez problema prenesem tudi malo nege ;).

Če te vonja mikata, je sedaj idealna priložnost za preizkus. Liniji sta namreč v spletni trgovini znižani za 30%. Isti čas kot ingver, je bila lansirana tudi nova linija z vonjem banan. Če te mika bolj sladkast vonj, po čisto pravih bananah, bo ta linija prava zate. Pri tej liniji The body shop odkupi banane, ki jih prehrambena industrija žal zavrne. Resnično upam, da se to spremeni kmalu in ne bomo tako grdo ravnali s hrano.

Kaj pa ti, neguješ svojo kožo tudi poleti? Če ja kako? Imaš kakšnega najljubšega iz The body shopa?

You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe