Essence All about roses eyeshadow palette

torek, maj 03, 2016


Danes imam za vas oceno prekrasne Essence paletke All about roses. Paletka vsebuje 6 senčil rjave, roza barve. 5 baru je svetlečih in 3 semmi mat. Paletka je bila del paketa dobrot iz lanske blogerske konference, vendar je bila pri meni že nekaj časa na seznamu želja. Z oceno sem raje počakala na pomlad, ker vsebuje res prekrasne pomladne barve.

Embalaža je plastična, s prozornim pokrovčkom in vidnimi barvami senčil. Plastika je malo trdnejša, tako da paletka tudi preživi kakšen padec na tla. Vsebuje 9,5g senčil. Cena paletke pa je tudi precej ugodna okrog 4€.

Senčila so dobro pigmentirana in se lepo zabrišejo. So precej prijetne mehke teksture. Sama sicer nimam problematičnih vek, tako da pri meni senčila brez problema preživijo dan. Ne naberejo se v gubo in res minimalno zbledijo. Želim si edino, da bi bila spodnja tretja senčka bolj roza pigmentirana in zgornja zadnja bolj vijoličasta, kot rjava. Svetle senčke so dobro pigmentirane in so odlične za osvetljevanje notranjega kotička. Tudi temnejše barve imajo dobro pigmentiranost, ter se res lepo zabrišejo. Dobro je tudi, da senčke ne padajo pod oči, mogoče edino malo zgornja zadnja senčka.







V zgornji vrsti najdemo svetlo pearl barvo, ki je odlična za osvetljevanje notranjega kotička očesa ter pod obrvmi, je res precej dobro pigmentirana. Druga je malo temnejša roza in je na swatchu precej slabo vidna, senčka je bolj temna in precej bolj pigmentirana, odlično se obnese čez celotno veko. Tretja senčka lepa zlatkasto-rjava, odlična za zunanji kotiček ali v pregib veke, tudi ta senčka je v živo dosti bolj pigmentirana. Zadnja v tej vrsti je res tamna rjava z roza/vijoličnim šimrom. Ne vem, kaj se je dejansko zgodilo z slikami, vse senčke so v živo precej bolj močne in pigmentirane kot izgleda na swatchu.


Spodnja vrsta vsebuje precej bolj umirjene barve, ki so ponovno v živo dosti bolj pigmentirane kot na sliki. Prva je svetla semmi mat senčka, ki je skoraj bela. Druga je nežno rozasta z bleščicami, s tretjo in zadnjo barvo skupaj je idealna za vsakodnevno nežno ličenje oči. Zadnji dve barvi sta prav tako semmi mat. Zanimivo je da senčke niso popolnoma mat, imajo malo sijaja, res malo in to brez bleščečih delcev.

Če me spremljate na IG( anna_madaboutred) bom jutri še enkrat objavila nove swatche. Nimam pojma zakaj tile izgledajo tako svetli/sprani. Danes sem jih slikala še s telefonom, ujela zadnje trenutke svetlobe in pridejo precej bolj realni.

Nakup paletke priporočam.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ta je pa tako lepa in kar je mene presenetlo je to kako je pigmentirana, ena redkih essenc senčil, ki so mi res noro dobre. Pa ne za to ker smo tole dobile, ampak za to, ker je res odlična. Jaz jo bom zj v maju dost nosila, ko mamo neki takih bolj družinskih stvari in je res primerna:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Waaau, kako čudovita paletka :O
    Hvala za tako podroben in informativen post, zakon si :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe