NAJLJUBŠIH POLETNO NEGOVALNIH 7

petek, julij 22, 2016

Poletje je v polnem razcvetu s precej toplimi dnevi in občasnimi ohladitvami, ki pridejo precej prav. Zase vem, da je nega kože poleti pri meni nujna, v hudi vročini pa je lahko tudi precej neprijetna. Izdelki za poletno nego morajo biti dovolj vlažilni pa tudi hitrovpijajoči. To poletje bom skupaj z Moniko iz bloga Sugarlove predstavila 7 poletnih favoritov, ki nego telesa naredijo prijetno in razvajajočo tudi v hudi poletni vročini.


Avon Senses gel za prhanje Joyful Tropics

Ker letos ne grem nikamor na daljše počitnice, vsaj v svojo kopalnico redno vnašam prijeten tropski vonj, ki me ponese na neskončne plaže. Sicer sestavinsko ni najboljši, je pa kremen in zato kože ne izsuši. Odličen je za poletno vročino, pa tudi pozimi bi mene precej prijetno ogrel s svojim vonjem. Imaš mogoče kakšno idejo za bolj naraven gel za prhanje z odličnim vonjem?

Nuxe Huile Prodigieuse Paris

A lahko prvo nekaj besed namenimo embalaži? Tako minimalistična, pa vendar deluje precej razkošno. Steklo in zlat pokrovček, ter slika stavb iz Pariza, prekrasno ane? Tale moj je iz omejene izdaje, vsebina pa je enaka. Kultno suho olje za nego kože je navdušilo tudi mene. S prijetnim a ne preveč vsiljivim vonjem, hitrovpijajočo formulo in super mehko kožo, ki jo pusti za sabo. Sedaj bo kar stalnica pri meni. Čeprav je cena malo dražja, pa se olje porablja precej počasi in poleg nege telesa je odlično tudi za suhe konice las, ter nego obraza. Lahko ga dodate kapljico k najljubši kremi za obraz, ali podlagi za lepši nanos.



4kids and us Olje za nego po sončenju

Čeprav se ne sončim, pa svojo kožo pridno razkazujem v krajših in tanjših oblačilih. Včeraj sem se samo za 15 min vlegla v senčko brez zaščitnega faktorja. Posledica? Opečena ramena in vrat. Po tuširanju sem nanesla olje po celem telesu, kožo je lepo umirilo in rdečica je dosti manj vidna. Olje vsebuje kar nekaj dobrih sestavin, ki kožo navlažijo, nahranijo in umirijo po izpostavljanju na soncu. Pomojem je kar must have za večerno nego, po dnevu preživetem na prostem.

4kids and us Mleko proti celulitu

Še en izdelek, ki je zame must have to poletje znamke 4 kids and us. Mleko za sabo pusti res mehko in napeto kožo, vpija pa se ravno dovolj počasi, da je še čas za krajšo masažo stegenj. Diši sveže zeliščno in je zanimive skoraj oranžne barve. V embalaži ga je 100ml, kar pomeni, da se ga porablja izredno hitro. Če ima res učinek pri odpravljanju celulita še javim, ko ga porabim do konca. Koža pa izgleda lepša in bolj napeta. Občutek med uporabo je res super.



Weleda Venadoron

Sama imam vse leto težave z utrujenimi nogami, ampak poleti je to še bolj izrazito. Najraje jim privoščim hladno-toplo prho in potem nežno vmasiram Venadoron s krožnimi gibi, kjer kri potiskam nazaj proti srcu. Noge so v trenutku lažje in prijetno ohlajene. Če deluje tudi na krepitev ven ne vem, vem pa da mi pomaga pri težkih, pekočih nogah. Super je! Vesela sem, da sem ga dobila in preizkusila. Od zdaj naprej je to must have izdelek. Da so sestavine naravne pa je ogromen plus.

Weleda Fusbalsam

Če me spremljate dlje časa, veste da nisem ena tistih, ki na stopala enostavno pozabijo. Ker imam precej zahtevno kožo in večino časa pekoča stopala sem v nenehnem lovu, za negovalnimi-hladilnimi balzami. Odkrila sem že 2 super izdelka, z naravnimi sestavinami, tukaj pa je še tretji. Samo da ta poleg odlične nege in hladilnega efekta nudi še deo učinek. Idealna kombinacija za poletje. Moja stopala so sveža, mehka in spočita.

L'occitane Krema za roke z 20% kariteja

Tudi roke zahtevajo svojo nego poleti, zato jih zjutraj in zvečer razvajam z res bogato nego, da ponovni nanosi čez dan niso potrebni. Karitejeva krema je za to idealna. Pa a lahko samo rečem, da mi je zelo všeč embalaža, vendar je precej nepraktična. Če se ne dokupi še tista palčka za stiskanje, ostane kar nekaj kreme še v embalaži.


Kaj pa je vaš najljubši izdelek za nego telesa v času poletja? Ne pozabite pokukati še k Moniki, saj nam je pripravila naravno obarvano objavo njej najljubših izdelkov. Sem prepričana, da boste na blogu še obvezno prebrale kakšno dodatno objavo in se slinile nad njenimi čudovitimi fotografijami.

Monika hvala ker si kljub temu, da nama lani objave ni uspelo izpeljati, letus ponovno pristala na sodelovanje z mano. ♥

You Might Also Like

14 Comments

  1. Super izdelki. <3

    L'Occitanova karite krema je edina krema za roke od njih, ki mi je všeč in ki je takšna kot mora biti. Ostale so čisto vodene.

    Se strinjam tudi glede Nuxa in 4kids <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Katja <3
      Meni je se njihova medena bila zelo, zelo vsec. Celo bolj kot tale. Pa ima velik minus ker se je porablja nenormalno hitro :(
      4kids and us je mene presenetil na celi crti.

      Izbriši
  2. Odličen izbor! Tudi meni je tale krema ena izmed boljših, všeč mi je tudi vonj, ne maram ne vem kako parfumiranih krem.
    Tale gel za tuširanje je tudi meni super za poletje, za tem pa 4kidsandus olje za po sončenju pa nanesem zvečer po tuširanju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa.
      Olje je odlicno tudi za vsakdanjo nego koze ;)

      Izbriši
  3. L'Occitanova krema je zelo hranilna in odlično poskrbi za nego rok. Nekatere res znajo biti preveč parfumirane, pri tej pa tega problema ni :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
  4. Vup, vup končno nama je uspelo:)Nuxe olje je krasnooo, embalaža pa tudi mene vedno tako prevzame, ful mi je lepa. L´Occitanova krema je pa meni ena najljubših, pa še čustveno navezo imam na njo, ker je bilo to prvo darilo, ki mi ga je kupil moj Aleš.Pa imam takrat tak love do nje. Avonov gel se pa povonjala in tak mi lepo diši, vsi ti Avonovi geli imajo take lepe vonje za pojest:).Hvala za najino sodelovanje, saj veš ga še ponovimo:);)**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaaa full vesela ;) da nisem spet zatajila. In kapo dol, da ti je tako brzinsko uspela objava, kljub bloggerjevim muham.
      Oooo zakon darilo, moj se tega ze nebi spounal @:
      Monika z veseljem se kdaj kaj ustvarim v sodelovanju s tabo :*

      Izbriši
  5. Avonov gel je pri meni tudi trenutno v uporabi. :) Vonj mi je izredno všeč, čeprav njihove tuš gele uporabljam bolj poleti, ker so za zimo premalo negovalni. L'Occitanova krema je vedno v moji torbi. Ena redkih, ki res ostane na rokah dlje časa, pa še lepo diši. Jaz sem vedno zanemarjala stopala, zdaj poleti pa so bolj suha in jih tudi večkrat mažem. Trenutno imam neko Avonovo, ki je precej mastna in imam še naslednji dan vse na nogah. Čeprav je zdaj v tej vročini težko si kar koli mazat, ker imaš občutek, da se vse samo lepi nate :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bil pozimi, tisti ki smo ga za božička dobile res odličen!
      Jaz se vseeno mažem, trenutno mi je všeč tudi ta krema od Jessice, ki smo jo dobile v dash boxu. Jo imam za stopala. Pa ko se namažem, dam za kako minutko zokenčke gor in se vse super vpije. Weledina pa res malo pohladi in se isto brzinsko vpije. Nič ni boljšega kot malo masaže zvečer po napornem dnevu ;)

      Izbriši
  6. Odličen izbor izdelkov :)L'Occitanova krema 20% kariteja pa je odlična in primerna za vse letne čase.

    OdgovoriIzbriši
  7. hihi všeč mi je kako si zapisala, da vnašaš tropske vonje v svojo kopalnico, ker ne greš na daljši dopust :D isto počnem tudi jaz :D same luškane stvari imaš! L'Occitane karitejeva krema je pa tudi meni zelo všeč, a sem pred kakšnim letom v roke dobila čisto karitejevo maslo, ki je opazno veliko boljše, a žal smrdi (mene spominja na mačje kakce) tako da v dnevih, ko vem, da bom zapuščala hišo uporabljam tega od L'Occitane, drugače pa tistega ta smrdečega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No me veseli, da nisem edina. Čeprav bi nama z veseljem privoščila kakšen daljši sanjsi oddih ane ;)
      Karitejevo maslo, zna bit top! Samo vonj pa ja ni najbolj prijeten. In potem povonjaš L'occitanovo kremo, ti je pa vse jasno :)

      Izbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe