My Beauty Box: Februar

četrtek, februar 16, 2017

My beauty box je nazaj. Ponovno so se odločili za sodelovanje z blogerkami in danes vam z veseljem javljam, kaj se skriva v februarski škatli, ki je še vedno na voljo za naročila.

V tokratni škatli se skriva 6 izdelkov, dva od njih sta v original velikosti.


Ciate lak za nohte v odtenku Chinchilla

Prekrasna umazano, svetlo modra barva. Odličen lak za zaključek zime in začetek pomladi. Ciate lak je v lepotni škatli že drugič, prvič se je pojavil decembra v zlati izvedbi. Jaz imam dva laka že od prej in upam, da je kvaliteta še vedno ista. Poleg tega poglejte njihovo zaščitno embalažo, s prikupno pentljico.

Essie nail wraps- Love to Love you

Baje izgledajo prekrasno v kombinaciji z Ciate lakom. Izbrali so ljubezensko, romantične nalepke, ki super pašejo v mesec februar. Zame so to prve nalepke za nohte in resnično upam, da mi bodo všeč. Bom še poročala, kako so se obnesle. Pričakujte kmalu manikiro.

Batiste suh šampon v vonju Blush

Tukaj ne rabim zgubljat besed. Najbolj dišeč suh šampon, ki je že pred leti obnorel lepotno industrijo. Must have za vsako žensko. Da ti prehitro mastni lasje ne morejo pokvarit super dneva. Poleg tega lase odane v prijeten dišeč vonj. Na voljo je v dveh različicah: Blush in Cherry. Obe sta preverjeno odlični!


Lavera organska maska za obraz z divjo vrnico

Lavera je 100% naravna kozmetika po dostopnih cenah. Mene žal sestavinsko ne prepriča nikoli v nakup. Sicer so mi všeč vsi njihovi izdelki, ki sem jih že prejela v teh škatlah in je mogoče čas, da raziščem kaj vse imajo na našem trgu. Maska bo na vrsti danes zvečer. Je ni kože, ki ji to zimo nebi pasala še dodatna vlaga in nega.

Lavera Hair Pro Repair & Care

Maska za poškodovane lase. Velik plus, da maska ne vsebuje silikonov. Rožna voda in prijetenj vonj po vaniliji in sadno, cvetličnih notah je odlična kombinacija. Upam, da se bo tako odlično obnesla tudi jutri pri pranju las. Danes je na vrsti suh šampon :)

Weleda Wild Rose gel za prhanje

Že stari znanec iz te lepotne škatle. Super potovalna zadeva. Weledine gele za prhanje imam zelo rada in je v kopalnici vedno kakšen v full size velikosti. Tokrat je to rozast, mandljev. Odlična zadeva za suho in srbečo kožo. Tale mini je v vonju divje vrtnice in je tudi odličen. Shranim ga za kakšno krajšo potovanje ali za na bazen.



Če so vam izdelki všeč, definitivno priporočam nakup. Meni je vsebina všeč. Od nazadnje, vidim da imajo novo spletno stran in razširjeno internacionalno poštnino. Super. Cena februarske škatle je 12€, kar mislim da je enako ceni Ciate laka. Klik za obisk spletne strani in naročilo škatlice.

Kaj pa tebi, je všeč vsebina, bi odštela 12€ za tole škatlico?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ne, mislim, da ne bi :) Si tokrat ti meni prišparala denar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, ti si navajena na tiste precej bolj kul škatlice iz tujine :) me veseli, da takole skrbima za denarnice ena drugi :)

      Izbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe