Zimsko razvajanje z Lushem

torek, januar 29, 2019


Letošnjo zimo se ponovno razvajam z Lushem. Snow fairy je pri meni must have izdelek za zimo, ta bombončkasto sladek vonj je meni en ljubših za pozimi. Gel je tako bogate negovalne teksture in je pravo razvajanje pod prho. Božična kolekcija je žal že razprodana, je pa trenutno na voljo valentinova, ki izgleda prav tako zelo mamljiva.


Snow Fairy proti Snow Fairy brez embalaže


Sem vas malo povprašala kako so vam všeč Lushevi nagci, pa sem dobila tako različne odgovore, da sem morala enega enostavno sama preizkusiti. Če še ne poznate nagcev- Lush je naredil formulo gelov za prhanje v trdi obliki. Ne to niso mila ampak jim je uspelo tekoči gel za prhanje z enako sestavo spremeniti v takšnega v trdem stanju in čisto brez plastike. Pa še v enaki obliki so, kot tisti v plastenkah. To zimo imam pod prho Snow Fairy tako v embalaži kot brez nje. Da sem lahko res potestirala in naredim primerjavo. Ali se lahko primerjata ali je ta brez embalaže samo milo v drugačni obliki.


Snow fairy v embalaži je res bogat, negovalen gel z sladkobnim vonjem, ki napolni celotno kopalnico in ostane po njej še nekaj časa po prhanju. Tisti brez embalaže se lahko v vonju brez težav primerja. V bistvu diši kopalnica po njem ves čas. Sama sem ga uporabljala isto kot navadno milo. Gel se dobro speni in ima na koži prijeten občutek. Ni tako bogate teksture kot tisti v embalaži ampak je prijeten. Ko se ga spere ni tistega škripajočega občutna na koži, kot je po milu. Koža po uporabi ni suha in ne zateguje. Sama ga odložim na malo večjo posodico iz Momaxa, kjer počaka do naslednjega prhanja. Meni se pod tušem nič ne topi in ni zaradi njega po kabini nič rozasto ali umazano.
Geli za prhanje brez embalaže brez problema nadomestijo tiste s plastenko. So pa ti Lushevi nageci v redni ponudbi v več različnih vonjih, tako da se najde za vsakega kaj. Jaz jih bom z veseljem uporabljala.



Buck's fizz regenerator za telo


Je zelo zanimiv izdelek. Ponovno gre za nageca, brez embalaže. Uporablja se ga med prhanjem, ko se spere gel za prhanje. Sama ga vmasiram v mokro kožo in na hitro sperem. Po njem je koža mehka in nahranje in nadaljna nega ni potrebna. Tale ima res lep citrusni vonj, si pa naslednjič vzamem kombinacijo v istem vonju kot gel. Prednosti takega izdelka so, da je koža takoj pripravljena na oblačila in na njih ne ostanejo mastni madeži. Pazljivo samo pri brisačah, moja bela je po uporabi Buck's fizz regeneratorja vedno malo oranžna. Madeži se s pranjem odstranijo iz brisače

Holly Berry masažna ploščica


Masažne ploščice so tako prijetne za uporabo in razvajajoče. Ob stiku s toploto se ploščica začne topit in dobimo bogato oljno mešanico za nego kože. Ploščice zame niso za vsakodnevno nego, so premastne. So za tiste naporne dneve, ko zvečer enostavno potrebuješ nekaj časa zase in razvajanje. Preizkusila sem že kar nekaj vonjev in prav vse so negovalne in kožo res dobro nahranijo. Vonj na koži ostane nekaj časa, a mene ne moti. Ravno nasprotno, mi je zelo všeč.


Žal je božična kolekcija že razprodana, malo sem pozna z oceno. Vseeno pokukaj na lush.si, kjer je na voljo valentinova in nekaj zelo zanimivih, mamljivih izdelkov.


You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe