Na testu: Nivea Micelarna Vodica

petek, januar 22, 2016


Nivea je znamka, ki me na videz ne pritegne preveč. Čeprav ima vedno kakšne novosti in ljudje okrog mene so precej zadovoljni z njo. Njihova klasična krema ima ogromno število uporabnikov in vsi prisegajo nanjo. Vem, da tudi ko me izdelek že pritegne, seveda vedno preverim listo sestavin in najdem nekaj spornega. Še vedno čakam, da bo tudi Nivea odkrila trenutni trend bolj naravnih sestavin.

Paket me je presenetil ravno, ko sem bila v lovu za novo micelarno vodico. Pri meni so že stalnica vsaj 5, če ne že 6 let. Pa sem si rekla, da jo bom preizkusila. Verjetno me je prepričal napis, da je namenjena suhi, občutljivi koži.

Embalaža mi ni všeč, takšna old school izgleda. Je pa priročna. 200ml je ravno dovolj za kar nekaj časa, pa ravno dovolj "majhna" za v mojo toaletno torbico.
Prvi test skozi katerega gre micelarna vodica pri meni je dejansko odstranjevanje maskare. Nosim sicer navadne formule, vendar imam vedno na trepalnicah kar nekaj plasti maskare. Micelarno porazdelim na 2 vatki in vsako vatko za minutko položim na oko, potem pa brišem od zgoraj navzdol in od notranjega kotička proti zunanjem. Rahle potege in majn jih je bolje je. Test je prestala z odliko. Ni dražila oči in tudi z maskaro ni imela pretiranega dela. Potem sledi puder, ki je v testne namene vedno Revlon Colorstay, saj je nemogoč za odstranjevanje. Tudi ta del je opravila z malo truda. Torej vodica lepo odstrani tako očesni kot obrazni make up.
Sama pa micelarne vodice uporabljam po čiščenju z gelom, da res odstranim še zadnje ostanke make upa in gela, ter kožo pripravim na nadaljno nego. Kože ne izsuši in ima res minimalen negovalni učinek. Ravno dovolj, da me koža ne zateguje preveč. Tudi krema se lepo vpije.
Izdelek me je na koncu precej pozitivno presenetil. Opravi delo, ki ga obljublja in jo priporočam vsem, ki ste v lovu za dobro micelarno vodico in vas sestavine ne ganejo. ;)

Ingrediets: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panthenol, Sorbitol, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Poloxamer 124, Propylene Glycol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA,  Polyquaternium-10, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Sodium Acetate, Phenoxyethanol


Tokrat pa vas po moji precej pozitivni izkušnji povabim še na Tamarin blog, njeno mnenje ni preveč podobno mojemu: Klik.

Vsakega deljenja objave bom zelo vesela. ♥

Se že veselim debate v komentarjih, tokrat mi napišite, če imate z omenjeno vodico izkušnje in kakšne, ter na katero izmed micelarnih prisegate ve. Jaz že testiram Avonovo in končno eno naravno- Biobazino.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Meni je res zakon - prej sem kupovala navadno, za vse tipe kož in sem res vesela, da je prišla še ta za občutljivo (čeprav na meni obe delujeta zelo podobno). Sem ji kupila že vsaj šestič in je, vsaj zaenkrat, ne menjam.
    Garnierjeva je tudi super, medtem ko mi Afroditina sploh ne odgovarja - koža me zelooo peče.

    Me veseli, da ti je všeč, eden mojih najljubših produktov :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo super, je tole prebrat. :) Jaz ravno testiram Bio bazino in mi je všeč :)

      Izbriši
  2. Tele še nisem preizkusila, imam trenutno kar Yves Rocherjevo! :)

    Mi je pa zelo všeč od Nivee, In shower gel - ta je pri meni stalnica in všeč so mi tudi losjoni + geli za tuširanje. Sem svoj čas (before blogging) uporabljala tudi njene kremice - ampak sedaj že dolgo ne.

    Res bi se lahko lotili boljših sestavin!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuu Yves Rocherjevo, je dobra? To bi še tudi lahko preizkusila ;)
      Nivea ima dobre stvari, samo zame ko se trudim pazit pri sestavinah pa ne gre skozi :/

      Izbriši
  3. Oooh, sem vesela, da ti sede. :) Meni je recimo klasična nivea krema super za čez mojo obično kremo, da mi "zafiksira" kremo, da ne beži vlaga ven.
    Pa in shower lotion, to še zdaj testiram, top!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuu zanimiva tehnika ;)
      In shower lotion je zakon ja, dobro so se to spomnili ;)

      Izbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe