Jutranja rutina z Melvita L'Or Bio

torek, januar 26, 2016


Vsakič, ko imam težko jutro- ko ustanem prezgodaj in si želim, da bi lahko spala še urco, dve ali celo tri imam zjutraj svojo razvajajočo rutino. O njej kdaj drugič, danes pa o glavnem akterju Melvitinem Zlatem olju v kombinaciji z naj oljem za tuširanje L'Occitane. ♥

Dva izdelka, ki imata v moji zbirki res razvajajoč občutek in vstajanje iz postelje je v trenutku lažje. Sladkast vonj in negovana koža od jutra do večera. Medtem ko L'Occitane razvaja kožo med prhanjem je Melvita odgovorna za razvajanje po prhanju.

Suho zlato olje je mešanica 5 olj, ki našo kožo nahranijo, zmehčajo in obdajo v res prijeten vonj. Nanos je preprost, saj ima embalaža pršilko in če kožo prej navlažim z Melvitino rožno vodico se olje res hitro vpije v kožo. Par minut kasneje sem že v oblačilih. Olje "popršim" po celotnem telesu, potem pa ga s krožnimi gibi, proti srcu vmasiram v telo. Koža je v trenutku mehka in nahranjena, poleg tega pa ima res lep svetlikajoč izgled.
Olje lahko uporabljate tako za nego telesa, kot obraza in las. Trenutno imam res suhe konice, zaradi rednega likanja in ga malo vnesem na suh las. Poleg prijetnega vonja še lase neguje in če res pazim pri nanosu, niso prehitro mastni.

Za vse to poskrbijo nasledja olja:
Olje kendi vsebuje visoko koncentracijo maščobnih kislin omega-3 in omega-6. Kožo pomaga zaščititi in jo naredi žametno mehko.
Arganovo olje je bogato s steroli in maščobnimi kislinami (omega-6 in omega-9), pomaga obnoviti, nahraniti, zmehčati in zaščititi kožo.
Olje inca inchi okrepi zaščitni plašč kože ter jo zmehča in nahrani, poleg tega pa ji pomaga ohranjati optimalno stopnjo navlaženosti.
Olje buriti je bogato z beta karotenom,antioksidanti in oleinsko kislino.
Olje pracaxi je izjemno bogato z behensko kislino (10 do 25 %), zaščiti lase pred vlago in kroti njihov volumen. Lasje so znova mehki, zaščiteni, sijoči in odporni.

Moja koža je ob redni uporabi precej bolj zdravega videza, ne zateguje in je dosti manj suha. Letos jo očitno negujem precej boljše kot prejšna leta, saj me po res dolgem času ne muči več srbečica. Trenutno uporabljam 4 izdelke za nego telesa in trije med njimi so Melvitini ;)


Ima pa Melvitino zlato olje novo embalažo, ki je še lepša od moje trenutne in je sedaj na voljo v 50 in 100ml. Kupite ga lahko tukaj.

Ga uporabljate? Kako ste zadovoljne z njim? Priporočate raje kakšno drugo olje za nego telesa?

p.s tudi masaža ima na kožo in počutje precej dober vpliv, bi vam bila zanima objava o samomasaži?

You Might Also Like

14 Comments

  1. Jaz sem ravno objavila nekaj informacij o tem Melvitinem olju, ki smo jih prejele na mail, in me je zelo zamikalo. Mi je všeč, da je tako vsestransko in ko porabim njihov Pulpe de Rose duo, mislim, da bom kupila tega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanja mislim, da nakupa ne boš obžalovala :) Samo jaz si ga na obrazu ne upam uporabit :)

      Izbriši
  2. Meni to olje tako lepo diši in super je, vsestransko in uporabno. Mogoče na laseh mi hitro pride preveč bogato, za vse ostalo pa je debest. Nova embalaža pa je 100krat lepša od stare:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz si dam že na posušen las, pa še to res minimalno. Mogoče kar mi je ostalo na dlani od telesa in to samo na konice, ki so res suhe. Mi pridno posrkajo :) Mene mika nakup samo zaradi stekleničke. Kok lepa bi bla na polici :D

      Izbriši
  3. Definitivno me zanima objava o samomasaži in se strinjam s tabo, tole olje je odlično! Obožujem njegov vonj in občutek, ki ga imam na koži po uporabi. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samomasaža je zakon. Se prav pozna na koži, da je ob redni negi in masaži dosti bolj lepa. Vsaj moja, ki je že po naravi bolj siva.
      In celulit? Zmanjšan za precej! :)

      Izbriši
  4. Še ena ki se podpiše, da je to olje zakon. :D
    Je pa meni vsestransko in ga tudi jaz redno uporabljam za konice.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz imma to olje in mi je všeč, drugače pa Nuxe suho olje pa v zadnjem času me je pozitivno presenetilo olje za masažo Vanilija od DT :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vanilije še sploh nisem probala. Si ap predstavljam, da more bit dobro :)

      Izbriši
  6. Joj tole olje je zakooooon :D Jaz sem svojega prvega zaplenila mamici :D Ko ga porabim, boom definitivno kupila novega. :) (Tamara)

    OdgovoriIzbriši
  7. Olje je res top. Uporabljam ga povsod. Na laseh, na obrazu in po telesu. Vrhunski je.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ana, tako lepo je brati tvoje bloge. Tako lepo "spesniš", da prideš kar preveč hitro do konca z branjem. ;)
    Ravno danes mi je zmanjkalo te cvetne vodice od Melvite. Kaj drugega še nisem preizkusila od te znamke, ampak sem se zasačila, da pridno špijuniram njihovo spletno stran in si delam WL. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. zanimiva kombinacija dveh zelo različnih in zelo odličnih izdelkov. moram poskusiti skupaj! in ana, čudovite fotografije imaš na blogu (in tega ne pišem samo zato, ker sodelujem v nagradni igri;P)
    mateja k

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe