Preview: Melvita Rožni nektar (SLO)

torek, oktober 13, 2015

Danes vam z veseljem predstavljam novo linijo iz Melvite-Rožni nektar. Linija je sestavljena iz 4 izdelkov in na moje veselje bom lahko dva preizkusila.  Kaj na novo linijo pravi Melvita:






"Vsaka cvetlica je drugačna. Tudi tiste, ki so si na prvi pogled na las podobne, 
v sebi skrivajo unikaten značaj. Z mislijo na to je Melvita poiskala edinstvene vrtnice z različnih koncev sveta in združila njihove blagodejne značilnosti. Prav vsako od izbranih vrtnic odlikuje izjemna prilagodljivost in moč, da kljubuje še tako težkim razmeram. Na visokogorskih pobočjih, obsijanih s soncem, divje vrtnice neomejeno rastejo in se napajajo iz zemlje, neverjetno bogate z mineralnimi snovmi.

Te kraljice cvetlic zelo dobro zadržujejo vlago in v sebi nosijo dragocene aktivne sestavine. Edinstvene izvlečke iz vrtnic je Melvita z bogatim strokovnim znanjem in inovativnimi postopki prelila v učinkovite, certificirano organske negovalne izdelke. Najprej je ustvarila formule z lahkimi teksturami za nego normalne in mešane kože obraza, letos pa so se priljubljeni kolekciji Rožni nektar pridružili tudi izdelki za nego telesa.
Sinergija treh divjih vrtnic
z zapeljivo dišavo navlaži in poživi tudi najbolj žejno kožo – od glave do pet.
"


Rožni nektar ima 3 glavne sestavine Rjastordeči šipek(Rosa rubiginosa), ki je bogat z alfa-linolensko kislino, vitaminom A in E ter esencialnimi maščobnimi kislinami, šipkovo olje vlaži, ščiti ter poživlja našo kožo. Naslednji je Navadni šipek(Rosa canina), ki spodbuja pretok vode med celicami in posledično izboljša prožnost in elastičnost kože. Zadnji med tremi pa je Francoski šipek (Rosa gallica), ki ima zaradi visoke vsebosti sladkorjev izjemno vlažilno delovanje. Kot zanimivost je slednji eden izmed najstarejših sort gojenih vrtnic.

Kot prva izmed štirih izdelkov je:
Certificirano organska
EAU DE TOILETTE ROSES SAUVAGES, 50 ml (39,90€)
"V srcu neokrnjene narave na francoskih in čilenskih planotah uspevajo tri divje vrtnice, katerih cvetove je Melvita obrala ob zori. Nova Melvitina dišava Eau de Toilette Roses Sauvages je intenzivna, a peresno lahka. Tako subtilna kot vonj divjih vrtnic, tako obstojna kot šopek pravkar obranih cvetov. Najprej se razkrijejo pudraste note, nato se odprejo prefinjeni in živahni cvetlični akordi, dišavni preplet pa zaokrožijo zapeljive lesne note sandalovine. Edinstvena dišava vas popelje na osvežilno in očarljivo pohajkovanje po čudovitih travnikih, polnih cvetic …"

Certificirano organska
ROŽNA ROSA ZA PRHANJE, 250 ml (16,30€)
"Melvitina nova dišeča Rožna rosa za prhanje razkriva vso svežino treh ročno obranih divjih vrtnic. Pena je tako lahkotna, da se prhanje z njo zdi kot rajanje med svežimi cvetnimi lističi. Certificirano organska formula ne vsebuje mila."
Certificirano organska
VLAŽILNA ROŽNA TANČICA ZA TELO, 200 ml (18,30€)
"Melvitina nova Vlažilna rožna tančica za telo je svež losjon, zasnovan s tremi edinstvenimi vrtnicami in nežno rožno vodo, ki ovije telo v lahkotno in dišečo tančico. Formula je idealna za žejno kožo, saj jo nemudoma pomiri in pričara občutek olajšanja − kot dežne kapljice, ki nežno padajo na krhko cvetlico. V kožo se vpije zelo hitro in zagotavlja 24-urno vlaženje.*"
 *Test učinkovitosti na 12 ženskah.
Certificirano organski
ROŽNI NEKTAR – TRI DIVJE VRTNICE, 8 g (12,70€)
"Mehka, gladka, kremasta tekstura. Sveža in nevsiljiva dišava. Nežen mavričen odtenek rožnatih vrtnic … Novi balzam Rožni nektar – Tri divje vrtnice iz Melvite navlaži, zgladi in zmehča kožo ustnic in suhih predelov."
 

Kot ljubiteljica vrtnic vseh oblik, komaj čakam na preizkušanje Rose za prhanje in Vlažilne tančice za telo. Upam, da prve vtise objavim že ta teden.
Rožni Nektar bo na voljo od 20.10.2015 v Mullerjih, Nama in v Melvitini spletni trgovini.

Kaj iz linije pa je prepričalo vas?
Naj vas na koncu naprosim še za deljenje objave, če vam je linija všeč in komaj čakate, da bo na voljo.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Vau, embalaža je čudovita :) Upam da boš preizkusila dišečo meglico.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaenkrat tus gel in mleko za telo. Bi si pa v prihodnosti zelela diseco meglico ja. Ampak tisto bi pa ono drugo, ko sma jo vohale na Melvitinem dogodku :)

      Izbriši
  2. Ehhh Ana, glej da prve vtise TAKOJ poročaš:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takoj bom :) oblubim. Ko sem dobla paket je slo takoj v slikanje in ze uporabljam :) bo drugo pocakalo :)

      Izbriši
  3. Uf a si ti kakšna Melvita ambasadorka :D
    Mene me tudi ocene zanimajo, bere se že krasno. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neee, se pa nebi bunla ce bi bla ja :) hihi
      Ze pridno testiram, prvi vtis je vsecn :)

      Izbriši
  4. Anaaa, ti tako lepo napišeš, prav kot zanimivo pravljico, je prav užitek brati. ;)
    Drugače se pa podpišem pod Kristino, in si kot Melvitine ambasadorke ne predstavljam druge, kot tebe. :) Upam, da se to kdaj zgodi! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasna hvala, samo to je vse kopirano iz mLevitinih PR novic. Oni pisejo taksne pravljice <3

      Izbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe