Top 10 razlogov zakaj mi ni žal, da sem se udeležila #BBMULJ

sreda, oktober 07, 2015

Živjo,

Verjetno že veste, da je prejšni petek potekala čisto prva Slovenska blogerska konferenca, ki jo je pripravila Nika Veger. (pokukajte na Nikin blog, kako je dodelala vse detajle)
Vedela sem, da bo precej dolg dan, trajala je namreč 12 ur in vedela sem, da so organizirana predavanja o izboljšanju slovenske blogerske sfere. Nisem pa vedela, kaj dejansko pričakovati. Bo naporno, zanimivo? Ampak kolikor poznam Niko sem nekako pričakovala nekaj perfektnega, do zadnjega detajla dodelano. In res je. Precej punc je že pripravilo objavo, kot nekakšno poročilo kaj se je dogajalo in kako je potekala, priporočam kakšen ogled, blogi so precej dobri:

Cherry Colors
failed__beautification
Etiketa magazin
Sarah's blog
Sugarlove blog
Sparkle with laughter
Beauty of a Lemon
Lunx.x
Ajda & Tjaša's Beauty Corner
Low Maintenance Beauty
UniqaPoly
Parokeets





Sama sem mnenja, da še ene podobne objave res ne potrebujete in bom tokrat za vas naštela mojih top 10 razlogov, zakaj mi ni žal, da sem se konference udeležila:

1. Prijetno uzdušje, več kot 50 punc s podobnim lepotnim mišlenjem in neskončno veliko tem za pogovor.

2. Cela skleda novega znanja, tistega zanimivega, uporabnega. Ko ti predavanja minejo čisto prehitro.

3. Fotogenična hrana in pijača, ki je tudi dobra. Prekrasni aranžmaji. Precej materiala za Instagram.

4. Veliko smeha.

5. Spoznavanje sponzorjev, kozmetike, načel, principa dela in navsezadnje tudi ljudi, ki v naši državi stojijo za določeno znamko.

6. Precej povečana WL.

7. Na seznamu skoraj, da morajo biti tudi vrečke z darili sponzorjev, kajne? Oz. razlog bi bil: Precej materiala za nove kozmetične podvige in idej za objave.

8. Miljon idej, kako poskrbeti za vsak detajl na svoji zabavi.

9. Poleg vsega znanja, morem omeniti super fotografsko delavnico. Ajda ima okus :) In z dodatki Smile concept store je vse skupaj mnogo lažje.

10. In pa fotograf! Čeprav sem slikala tako z fotoaparatom, kot telefonom, se nobena od fotk ne more primerjati z profesionalnim. Komaj čakam, da jih vidim :)

+ Prejet šopek in nagrada sta neprecenljiva. Hvala vam 

















Avtor: Fotozabava.si
Avtor: Fotozabava.si


Na koncu pa še iskrena zahvala vsem sponzorjem dogodka. Vas dragi bralci pa naj lepo povabim na kakšno od njihovih spletnih strani:

Se kmalu tipkamo, Anna*

Zelo bom vesela, tudi kakšne delitve, ne pozabite sharing is caring :

You Might Also Like

5 Comments

  1. Točka 6 bo pa kr vsem delala težave:), super ste lepe na teh profi slikah, bi kr vse mele takele profi fotoaparate, tvoj šopek pa je bil zaslužen:)*

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem tudi sama hotela omeniti tocko 6 :D hahaha
    Nagrado si si res zasluzila! Sem vesela, da si jo dobila ti, res! ;)
    P.s.: Hvala za omembo! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Heej Ana, nagrado si prejela res zasluženo ... čestitam! Všeč mi je tvoj zapis, ker malo na drugačen način oriše dogodek. Super!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična objava... :) Hvala ti, da si nas združila v eno skupinico. Tudi brez tebe ne bi bilo tega dogodka, saj bi ostale "raztresene" po Sloveniji... <3 Kisses :*

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe