Mesečni najljubši | Oktober

četrtek, november 02, 2017


Oktober je res minil izjemno hitro in je bil zelo zanimiv mesec. Na blogu sem bila precej aktivna in pridna kar se tiče novih objav. Tokrat jih je nastalo 9, če ti je katera ušla:
¤ Najlepša paletka jeseni: Catrice x Dawid Tomaszewski- klik
¤ Otvoritev nove L'Occitane trgovine in moji trije najljubši- klik
¤ Tudi o lakih z najlepšo stekleničko sem pisala- klik
¤ Pa o moji dragi Melviti in treh najljubših- klik
¤ O Effaclair liniji in kako z njo do lepše kože- klik
¤ Tudi o tem kako nastajajo objave za blog- klik
¤ Do mojega zasebnega dela življenja in deljenja vesele novičke- klik
¤ Po dolgem času je svojo objavo dobila tudi manikira z najlepšim jesenskim lakom- klik
¤ In pa tudi o tem, zakaj imam rada jesen- klik

Poleg tega je bil oktober mesec, ko sem svoj prosti čas preživljala na sončku na nešteto sprehodih, zdravila grd prehlad, začela opažati svoj nosečniški trebušček in vedno močnejše premike. Z dobrimi novicami zaključila z morfologijo in veselo novico delila tudi na blogu, čeprav tega prvo nisem želela. Prejela sem nekaj zanimivih izdelkov za testirat in izvedela, da bom kljub vsemu lahko ena od udeleženk najboljše blogerkse konference pri nas. Jaz bi rekla, da je za mano dober mesec in močno upam, da boljši še prihaja.

November bo zanimiv, saj bom poskušala aktivno blogati in vlogati, udeležila se bom BBMULJ in par dni kasneje s sokom nazdravila svoji 27-ki. Poleg tega, pa poskušala pripraviti nekaj objav že za december, mika me Blogmas in objavljanje vsak dan. Če bo šlo vse po planu, kmalu javim.

No danes sem želela z vami delit samo nov video o mojim mesečnih najljubših, pa sem čisto spontano spisala že skoraj predolgo objavo. Tokrat vas prijetno povabim na svoj Youtube kanal, kjer si video lahko ogledate, namreč zaradi kode v predlogi, so videi raztegnjeni čez celoten ekrat in mi to pri izgledu bloga žal ni všeč.
Torej še zadnji klik- ta je za nov video. ;)

S Saro in Aleksandro na Herbio dogodku | In s Saro in Sandro na L'Occitane otvoritvi (avtor slike Sandra)

Moja najljubša spremljevalka na sprehodih | In moja najljubša jutranja razvada 


Hvala ker me spremljaš in bereš♥. Zelo sem vesela vsakega komentarja, deljenje objave pa je tudi zelo preprosto s spodnjimi gumbi. Če bi ti bilo zanimivo, da letos pripravim Blogmas- torej december in 31 objav, mi to javi spodaj, saj tvoje menje res cenim.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Najprej Blogmas - bom čisto iskrena, 31 objav je noro po mojem mnenju. Vem, da imaš trenutno veliko časa, ampak jaz bi jih raje prebrala 10 res hudih ali pogledala 10 YT videov, kot 31 krajših. Jaz sem lani pisala 15 objav in me je skoraj pobralo (no, pa letos jih bom spet, se pravi bo zgodba podobna) :P

    Sem pa vesela, da se vidimo na konferenci, se ZELO veselim, da pobožam tebe in tvoj trebušček, kot tiste zoprne stare babe, ki ne znajo držat rok pri sebi <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja če bi se lotila, bi poskušala 31 dobrih objav. Ali pa vsaj več kot pol kvalitetnih.
      Pa zdaj razmišljam, da bi mogoče raje tudi jaz 15 objav. Časa imam, ampak v takih trenutkih potem zmanjka inspiracije in zagona. Jih morem obvezno vsaj pol napisat vnaprej. Koker poznam sama sebe :) Hvala za iskreno mnenje.

      Ti kar božaj, ti dovolim. <3

      Izbriši
  2. Mislim, da je res en lep mesec za to, čudovito si se imela. Jaz sem imela kar naporen mesec, malo mi zdravje to kaže:):), da se moram umirit. Ampak pravijo, da delo krepi:) Stiskam pesti za blogmas, jaz bom mogoče pripravila kakšnih 5 dni objav, predsvsem kakšna darilaca, zavijanje, si jih pa bom prej pripravila, da izkoristim še aleša, ko je na bolniški:):):):) mam pol manj slabo vest, če delam kaj za blog, ko smo vsi skupaj:) P.s November bo bjutiful mesec:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odvisno kakšno delo. Včasih imamo vsega dovolj in potem zbolimo, da nas telo prisili da si spočijemo.
      Jaa ti obvezno za darilca piši in zavijanje ker obvladaš te zadeve. Aleš pa upam, da ni preveč bogi na bolniški. ;)
      Res je naj bo še november bjutiful :)

      Izbriši
  3. L'Orealova maskara je tudi pri meni pristala med favoriti. Mi je pa cena prehuda in zelo hitro se posuši. Moja je skoraj že neuporabna. To me je pa res razočaralo za to ceno.
    Paese duo je super, sploh šminka je res izredno nosljiva za tako formulo in prijetna :).

    Jaz z veseljem prebiram objave in se jih nikoli ne branim, zna pa bit stresno ustvarjat 31 objav. Vsaj meni se tako zdi :D. Če se odločiš za blogmas, bom pa z veseljem prebirala ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Militraža je pol manjša kot pri ostalih maskarah. Noro ceno ima. Jaz sem jo s kolegico vzela v Mullerju v akciji 1+1 gratis. 15€ nebi dala zanjo. Ima recimo Bourjois meni isto dobre maskare.
      Mogoče nardim blogmas vsak drug dan. Ampak ne vem če je to potem sploh blogmas? :P

      Izbriši
  4. Kako sem vesela, da prideš na konferenco. <3 Komaj čakam, da počvekamo.
    Tako lepo je videt, da si dobila nazaj svojo motivacijo in ta mesec si bila zelo pridna. Moram preveriti, če sem res vse bloge prebrala, da mi ni kakšen ušel. :) Tvoja novička me je razveselila in super, da si jo delila z nami.
    Glede Blogmasa, zdi se mi fajn ideja, ti morem pa povedat, da je mene 24 objav do božiča za Blogmas precej izčrpalo. Nisem imela nobene vnaprej pripravljene, jih zelo rada pogledam za nazaj in res je, da takrat nisem imela službe in s fantom nisva živela skupaj, ampak na trenutke je bilo precej težko. V glavnem, če se boš lotila ti priporočam, da si vnaprej pripraviš vsaj polovico objav, mogoče še kakšno več. :) Meni, če bo letos uspelo, bi rada naredila 7 objav v enemu tednu, ampak si jih obvezno moram vnaprej pripravit. :)
    Želim ti extra lep in produktiven november. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz se že tudi zelo veselim. Čveka, druženja, novega znanja in vse energije in zagona, ki je dobim po konferenci.
      Hvala za nasvet, nekako sem imela v mislih, da jih more biti nekaj pripravljenih vnaprej. Tudi naslove in ideje, bi rada imela vse vnaprej. Mogoče bo po konferenci super energije in idej, pa mi uspe.
      Nazadnje nisem spacala 7 objav sproti v enem tednu. Mi ni uspelo. Pod prisilo težko delam. :D
      Hvala Vanja in enako tudi jaz tebi :* Pa čim manj naporno službo, da bo več časa in energije za blog :)

      Izbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe