3 Avon novosti

petek, marec 03, 2017


Zelo privlačen in zanimiv naslov ane? Obljubim, da bo objava res hitra s kratkim mnenjem. Ne obljubim pa, da na koncu teh izdelkov ne boste potrebovale.

Mat je out. Pomladanski trendi prinašajo nazaj svetleče in metalik šminke. Jaz osebno, se bom precej težko poslovila od mat, ker so enostavno to najbolj obstojne šminke. Zaenkrat še nisem našla klasičnih ali metalik, ki bi bile toliko obstojne kot mat.

True Supreme Nourishing šminke

Ne, tokrat pa res ne morem mimo embalaže. Črna s sijajem in detajli iz rožnatega zlata. Prekrasna elegantna embalaža, ki ne daje cenega videza šminke. V embalaži se skriva 3,6g izdelka in ima redno ceno 8,5€ (Avonovi izdelki so skoraj vedno v akciji)
Notranjost šminke pa je v trenutno precej modnem "marble" vzorcu. Pri meni je na enem odtenku dosti bolj viden, kot pri drugem. Šminki sta zelo prijetni za nosit in nežno negujeta ustnice. Obstojne so 3-4ur, če se vmes ne je in bolj malo pije.
Rose Revival je vijolično roza barva s hladnim modrim podtonom, medtem ko je Softes peony dosti bolj roza z neopaznimi srebrnimi bleščicami. Obe imata metalik zaključek. Tudi vonj je zelo prijeten, sadno cvetlični.



Avon True Colour Supreme Lenght Nourishing maskara

Ponovno prekrasna embalaža, ki drži 7ml produkta. Ščetka je klasična silikonska, s precej gostimi ščetinami. Tudi zelo mehka, upogljiva je. Maskara trepalnice lepo razčeše in jim da volumen. Žal mojih trepalnic ne priviha dovolj. (so dolge in ravne). Odlično se obnese kot prva maskara za volumen, sledi pa še en nanos maskare za privihanje. Žal o vlažilnem efektu ne morem poročat, odkar jo uporabljam nisem opazila nekih hudih sprememb. Je pa res, da imam svoje trepalnice precej goste in zdrave. Vsaj mislim. Tudi negujem jih vsak večer z oljem. Maskara se odstrani z lahkoto, ni vodoodporna ampak zdrži brez problemov celoten dan. Se ne drobi.


Šminke priporočam. Maskaro, pa tistim z manj zahtevnimi trepalnicami :)
Imate izkušnje z izdelki? Kateri Avon izdelek je po vašem mnenju must have?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Šminke so mi odlične, čeprav bi zase osebno želela več peachy in nude odtenkov in manj roza :D. Me pa maskara tudi ni nekako navdušila, kot tebe. Jaz jo tudi kombiniram z drugimi. Saj ni slaba, samo ne priviha jih dovolj in sama imam rada tudi več definicije.

    OdgovoriIzbriši
  2. lepe odtenke imaš, tekstura je pa res super kremna in nežna :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe