Večerno razvajanje z Nuxe

torek, marec 14, 2017

Očitno polna luna dela svoje in ljudje kar pijejo mojo energijo, ki mi jo že tako kronično primankuje. Danes sem ravno iz dolgega sprehoda in odhajam v bano. Po pregledu negovalne omarice, sem iz nje potegnila 2 Nuxe izdelka, tretji me čaka na bani. Prodigieuse linija ima božanski vonj, ki me kar pogreje in sprosti, zato je idealna za razvajanje po dveh napornih dneh. Komaj čakam soboto 13:00, da se malo odklopim. Seveda sem to nedeljo pozabila na detox od družbenih omrežij, upam da mi to končno uspe preživeti brez Facebooka in Instagrama. Okej nazaj na danes..



Večer bom začela s kopeljo iz Nuxe Prodigieux olja za tuširanje. Imam še 3 tester embalaže tega prečudovitega olja za tuširanje, ki jih bom izpraznila v bano in jo napolnila z res toplo vodo. Nimam pojma, če bo to peneča kopel, bo pa sigurno najbolj dišeča in moja koža bo po njej res mehka in satenastega občutka. Končno, bo idealna priložnost, da prižgem še svečo z istim vonjem, šparam jo že od decembra. Po prijetni kopeli, bo čas še za lase, za katere že 3 tedne pridno skrbi Medeni šampon. Moje lasišče je bilo že res kritično, mastno in izsušeno, do te mere da me je srbelo in se luščilo. Vedela sem, da je skrajni čas da začnem z uporabo kakšnega bolj nežnega šampona. Hvala Andreji in Nuxe ekipi, da sem šampon dobila v testiranje. Po dolgem času je to šampon, ki je negovalen in obenem ne zmasti mojih las. Moje lasišče se počasi umerja in občutek imam, da bo kmalu spet nazaj v ustaljenem delovanju. Šampon ima izredno lep medeni vonj in odlično embalažo na pumpico. Od sedaj naprej je v moji rutini must have.

Ko bom nanesla še balzam in zaključila z biznisi v bani, se bom še prijetno zmasirala s suhim zlatim oljem. O njem mi verjetno ni potrebno zgubljati besed, tiste ki me berete vete, da je moj favorit. Sem pa dolgo razmišljala ali naj izberem tega ali raje tistega iz Bio Beaute linije. Na koncu sem samo zaradi vonja izbrala zlatega.

Super ponosna sem, ker sem uspela še spisati objavo, sedaj pa vas res na hitro zapustim, voda bo že kmalu napolnjena. Grem uživati. Edini minus je ker nimam nobene dobre maske za obraz doma. Zadevo bom rešila s serumom Creme Fraiche, ki ga bom nanesla kot masko. Prepričana sem da bo mojo kožo odlično navlažil.
Je kateri od izdelkov tudi vaš favorit? Kako pa poteka vaše razvajanje na slab dan?

p.s Kaj delate ve v bani? Jaz se ponavadi po 5 minutah že dolgočasim. Misli itak, ne znam izklopit, danes se bom osredotočila na dihanje in malo pomeditirala.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Mene to tako sprošča, obožujem banjo in se pregrevati v njej <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Nuxe izdelki so tudi pri meni na top listi! Obožujem prav vsakega, ki sem ga do zdaj preizkusila. Najbolj mi je bil všeč serumček, ki je odlično vplival na mojo kožo, prav tako pa se rada pocrkljam z Nuxe oljem in dobro navlažim suho kožo na nogah.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe