Pomladni nepogrešljivi Izdelki

petek, april 21, 2017

Začenja se lepo toplo vreme z veliko sončka(vsaj upam), zato je dobra krema z zaščitnim faktorjem obvezna. Uporabljam jo samo ob dneh, ko vem da bom veliko na sončku. To zimo in pomlad testiram Vichy dry touch kremo, z mat efektom. Všeč mi je ker ne povzroča pretiranih nevšečnosti na moji koži, pa tudi super je za pod make up. Priporočam vsem z mastno/mešano kožo. Za tiste s suho, pa ima Vichy drugo verzijo.




Ker sem aktivna že vso zimo imam kar precej kondicije za še daljše in napornejše sprehode in podvige v naravi. Tudi menstruacija me ne bo več ustavila. Že nekaj mesecev uporabljam menstrualno skodelico Mooncup in sem navdušena. Popoldanski izleti v tistih dneh so sedaj lahko precej bolj sproščeni, saj obisk toaletnih prostorov niso več tako zelo pogosti. Skodelico brez skrbi izpraznim po več urnem raziskovanju. Zakaj sem se odločila za njo, pa kmalu v samostojni objavi.

Nuxe medeni balzam za ustnice je meni še bolj nujen ob teh nihanjih temperature in vetrovnih dneh. O njem sem že dosti pisala in še vedno je nepogrešljiv. Poleg pa obvezno dobra vlažilna kombinacija za kožo obraza, od prvega nakupa dalje nepogrešljiva The ordinary hialuronska kislina in njihova vlažilna krema. Včasih pa še kapljica Melvitinega Arganovega olja. Več o moji jutranji rutini pa lahko preberete tukaj.

L:A Bruket krema za roke v priročni majhni 30ml embalaži, da jo lahko vzamem vedno sabo. Lahka formula, ki se hitro vpije in omamen zeliščni vonj. Za zaščito rok, ki so izpostavljene vetrenemu vremenu in soncu. Pa za nego zvečer. Moja je že skoraj prazna in nakup sigurno ponovim.

Moja predraga Flaška, ki jo nosim sabo povsod. Ker popijem veliko vode, je must have na pomladnih izletih, sprehodih ali v službi. Je pa tole prva flaša za vodo, ki mi po določenem času ni zasmrdela. Steklena Equa meni kljub rednemu čiščenju začne smrdeti. Edini minus so pokrovčki, ki kar hitro začnejo puščati, ampak pošljejo novega brezplačno. Ker ima programirano steklo, se v njej atomi vode spreminjajo, njena življenska doba pa je 4 leta od prve uporabe. Jaz imam še dobro leto časa za novo.

Glina za pitje, da svoje telo razstrupim. Pomlad je idealna za kuro razstrupljanja. Letos skrbim tudi za boljšo prehrano in upam, da se pomladni utrujenosti izognem v velikem loku. Moja je še vedno tista iz Glina.si. Slovenska in sušena na soncu.

Dobri športni copati. Moje Salamonke me počasi zapuščajo, res so že boge. Zato sem v iskanju novih. Ker so letos zelo modne iščem kakšen lep model za vsak dan in nekaj za športne podvige in kakšen tek. Odprta sem za kakšne predloge modelov in trgovin kjer jih prodajajo ugodno.

Tole so moji pomladni nepogrešljivi kosi, brez katerih si ne predstavljam svojih vsakdanjikov. Poleg vsega naštetega je najbolj nepogrešljiva moja psička Neli, ki pridno skrbi za mojo gibanje.
Kaj pa je tvoj nepogrešljiv kos te pomladi?

You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe