Najlepša paletka jeseni | Catrice x Dawid Tomaszewski

ponedeljek, oktober 02, 2017

Rose gold je še vedno zelo popularna barva in tako bo tudi to jesen, kar dokazuje tudi sodelovanje med Catrice in mednarodno priznanim oblikovalcem Dawidom Tomaszewskim. Kmalu bo tale prekrasna kolekcija tudi na naših poličkah. Čudovita rose gold embalaža kar kliče po tem, da izdelke rabimo, pa če tudi samo za na poličko. Kolekcija vsebuje prekrasno kozmetično torbico, osvetljevalec v stiku, dve šminki, paleto za obraz in oči, mavrični balzam za ustnice, 3 mat barvne lake in svinčnik za oči in ustnice v dveh barvah.


Maša iz bloga Low Maintenance Beauty je o šminki podala naslednje hitro mnenje: "Dawid Tomaszewski je za Catrice ustvaril čudovito linijo, v kateri po mojem mnenju izstopata prav šminki. Že embalaža vzame dih. V rožnato - zlati barvi s klasičnimi geometričnimi vzorci pritegneta pozornost in dajeta vtis luksuza in prestiža. Sama formula je sicer kremna, a nekoliko bolj suha, zato je potrebno ustnice pred nanosom pocrkljati z nego in pilingom. Kljub temu, da je obstojnost za klasično šminko dobra, priporočam redno obnavljanje tekom dneva, saj se ne obrablja enakomerno in lahko hitro izpade površno."



Že nekaj časa nisem na blogu naredila ocene paletke, sploh ne vem če sem kdaj že. Resnično ne znam opisovat barv, pa tudi ne vem kaj naj o paletki pišem na dolgo in široko. Tokrat sem pripravila en tutorial, oz. na videu sem paletko preizkusila prvič:




Osvetljevalec mi je res všeč, prekrasna zlato-šampanjec barva, ki ni preveč vpadljiv ampak še vedno dovolj viden. Tudi velikih kosov bleščic ne vsebuje, kar je dodaten plus.
Rdečilo za lička izgleda na swatchu noro bleščeč, na ličkih pa izpade precej bolj naraven, ampak doda tudi nek rahel sijaj. Kamera ga odlično prikaže in prepričana sem, da ga bom to jesen rada nosila.
Senčila za oči pa so različna. Od zelo slabo pigmentiranih, do dobro pigmentiranih. Prva, druga in tretja senčka v zgornji vrsti so res slabo vidna in bi lahko bila bolj pigmentirana. Druga senčka je lepa, vendar na swatchu precej bolj svetla, kot v paleti. Tole bi priporočala kot barvo za čez celotno veko.
Pri spodnji vrsti je prva senčka slabo pigmentirana, oz. je čisto kožne barve in zaradi tega na meni "nevidna". Druga in zadnja sta dobro pigmentirani in lepo vidni na veki, se jih lahko uporabi tudi za temnenje zunanjega kotička. Vijolična pa izpade na swatchu OK, na očeh pa se je skoraj ne opazi.



Osvetljevalec, rdečilo za lička, zgornja vrsta in spodnja vrsta.

Če naredim povzetek, je paletka lepa na oko, primerna za bolj dnevne videze. Primerna bi bila za potovanja, ker vsebuje tudi rdečilo za lička in osvetljevalec. Če pa od paletke pričakujete noro pigmentiranost, svetujem da nakup preskočite. Jaz se bom z njo še igrala, raje imam nežne dnevne videze. Res upam, da pri Catrice tudi v prihodnje vidimo podobne embalaže in zanimiva sodelovanja. ;)
Kakšna pa se zdi tebi? Ti je všeč če objavi dodam še video vsebine?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ja!!! Z videom je ful boljše <3

    OdgovoriIzbriši
  2. O vau kako ima lep dizajn. Zakaj delajo take lepe embalaže, Krasen video:)*

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe