Caudalie French Kiss

ponedeljek, december 18, 2017




Priznam, da je bil tole en izmed lepših, če ne najlepši PR paket to leto. Trije novi Caudalie balzami v prekrasni leseni škatlici in dve sladki liziki. Res sem se ga razveselila in hitro pričela s testiranjen, pa vseeno ocene še vedno nimam. Blogmas je idealen čas, da pod streho pospravim še tole oceno. Balzami so se med tem časom znašli tudi med najljubšimi mesečnimi izdelki.

Na voljo so v treh barvnih različicah: Innocence, ki je svetle roza barve in ustnic ne obarva, ampak neguje. Ima zelo prijeten vonj vanilije in citrusov. Seduction sem podarila kolegici, gre pa za malo temnejši roza balzam, ki pa mojih temnih ustnic ne obarva. Vonj je sladkast in zelo prijeten. Tretji Addiction je moj najljubši po barvi. Malinova rdeča barva, ki ustnicam doda sijaj in jih rahlo obarva. Vonj je res omamen, ampak ga sploh ne znam opisati. Mogoče sladkasto grozdje.

Vsi trije balzami imajo dodane antioksidativne polifnole iz grozja, ki ustnice ščitijo in neguje. Vsebujejo pa tudi negovalno sončnično olje in čebelji vosek. Ustnice so po uporabi nežno obarvane, mehke in negovane. Addiction velikokrat uporabljam dnevno ob nežnem make up-u, ko ne želim vpadljive šminke. Za nego nezahtevnih ustnic bi bili, ne vem pa če bi se dobro obnesli tudi na zelo suhih, razpokanih ustnicah. Zvečer pred spanjem še vedno uporabljam Nuxe balzam. Ta dva pa raje čez dan, tudi pred sprehodi za zaščito ustnic.

Poleg vsebine je zanimiva tudi embalaža. Za balzam je precej velika, drži pa 7,5g izdelka. Plastični spodnji del z balzamom in prekrasen lesen pokrovček v Caudalie stilu. Balzami so izdelani v Franciji.

Je pa zelo pomembno, da balzame na začetku malo raztopite s prstom. Oz. nakako premešate zgornjo plast. Le tako boste prišle do negovalnega dela.

Na voljo so v Mullerjih in na spletu. Cena za 7,5g izdelka je 12,49€. Prepričana sem, da bi bili tudi lepo božično darilo.

You Might Also Like

3 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe