Decemberski cilji

nedelja, december 03, 2017

Zadnji mesec je tu in zadala sem si nekaj zanimivih ciljev, za dober zaključek leta 2017. November je bil zanimiv.. od rojstntega dneva, do prvih nakupov za dojenčka in do stresnih izbir za bodočo hiško. Hitimo z zaključnimi deli in res upam, da bo v začetku februarja hiška vsaj pogojno vseljiva, da greva na svoje. Čaka pa naju še dolga pot do končnega željenega izgleda. Ne smem pozabiti tudi na odlično blogersko konferenco, ki je bila zagotovo en izmed boljših dni v novembru.


Kaj pa cilji za zadnji mesec?

• BLOGMAS
Kot že veš, bom decembra vsak dan do Božiča objavila eno objavo ali video. Nekaj s prazničnimi temami, nekaj lepotnih, življenskih, pa tudi kakšna osebna se bo našla.

•NAKUPI
Ker se še lahko dokaj normalno premikam in preživim del dneva na nogah, bom december izkoristila za nakupe otroških potrebščin in izbiro pohištva. Odpravljam se tudi v Primark in Ikeo.

•UREDITEV OSEBNIH STVARI
Čaka me čistka pred selitvijo. Sicer sem svoje zbirke že razpolovila, sedaj pa bi rada odstranila še kakšen ne nujen izdelek in si pripravila tiste nujne stvari za preselitev. Ostalo pa bo počakalo, ko bom spet lahko selila stvari.


•BRANJE KNJIG
Zadnja leta redko, redko kdaj preberem kakšno knjigo. No decembra bi rada s tehnologijo zaključila vsaj do 20h in pred spanjem raje prebrala kakšno dobro knjigo. Imaš kakšno idejo, kaj morem nujno prebrati?

•ZMANJŠATI VNOS SLADKORJA
Odkar se je nosečniška slabost končala, imam nor apetit po sladkem. Pa preveč sladkorja v nosečnosti sigurno ni OK, zato z decembrom začenjam vnos zmanjševati in upam, da mi uspe kljub vsem decemberskim skušnjavam. Najtežje bo, ko bom pekla domače pecivo.

•PODPIRATI SOBLOGERKE PRI BLOGMASU
Slovenske blogerke zelo rada podpiram, vedno se potrudim prebrat večino objav in velikokrat tudi delim kakšno. No sedaj bi rada še več. Verjamem da se dobro z dobrim vrača in zato bom decembra še bolj podpirala soblogerke. Vem kako zelo se razveselim sama komentarjev, komentiram pa redko. No to bo sedaj drugače.

•PREŽIVETI KVALITETNE PRAZNIKE ŠE ZADNJIČ V DVOJE
Postavljanje smrekce(prejšna leta je nisem) in Božična glasba, letos mi je zelo všeč Siin Božični album, tistih zlajnanih pesmi res ne maram. Kvalitetno pa želim iskoristit še zadnje samo najine praznike. Upam, da nama ostane kaj časa samo za naju in naju gradnja ne bo čisto izmozgala.


Takole nekako izgledajo moji cilji za zadnji mesec v letu 2017. Komaj čakam, da z vami delim najljubše izdelke in trenutke leta 2017.
Kaj pa si si ti zadal/a za zadnji mesec?

You Might Also Like

8 Comments

  1. Ne dvomim, da ti bo uspelo, kar si si zadala 💖 ☺

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da se ti uspe čimprej preselit in si uredit hiško ;)
    Super, da si se tudi odločila za blogmas :D Jaz sem ostala pri 12 Days of Christmas, ker polek faksa ni šans, da bi še vsak dan objave imela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uu hvala <3. Tudi 12 objav je naporno, sploh ob faxu. Jaz sem pa trenutno doma in imam čas. :)

      Izbriši
  3. Jaz se najdem v kar nekaj tvojih ciljih. Branje knjig, več časa za blog, malo bolj pospravljeno stanovanje in predvsem oddana še zadnja seminarska, ki mi že lep čas hodi po glavi. :) Verjamem, da nama bo uspelo! ❤

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe