2017

nedelja, december 31, 2017



Leto 2017 je bilo zame sigurno nepozabno. Od tega, da sem uživala v svoji službi v začetku leta, do tistega trenutka, ko sem zagledala dve črtici na testu nosečnosti. Pa vse do prvih brcik. Je bilo tudi nekaj slabih dni, ampak tiste vedno hitro pozabim. Danes bom s tabo delila nekaj fotografij iz leta 2017, malo blog statistike in moje načrte za leto 2018.

V letu 2017 je bila najbolj brana objava o letos res najbolj hyped up znamki- The Ordinary, kmalu za njo pa sledi mojih 5 nasvetov za nego aknaste kože, ki so vam bili zelo všeč in sem prejela kar nekaj pozitivnih povratnih informacij. Zelo vam je bila všeč očitno tudi objava o odprtju L'Occitane trgovine in mojih treh najljubših izdelkih te znamke. Največ vprašanj pa je letos sprožila četrta najbolj brana objava o testiranju Medex kolagena. Me veseli, da so vam bili moji rezultati tako všeč, da se vas je kar nekaj odločilo kolagen tudi preizkusit. Hvala vsem, ki ste mi javile pozitivne izkušnje.

Sem se pa to leto lotila tudi Blogmasa in objavila 24 objav v decembru. Priznam, da je bilo precej naporno, sploh ker sem se trudila da je bila vsaka objava res v mojem stilu in da sem vanjo vložila vso energijo, kot jo vedno v objavo. Žal sem proti koncu opazila velik opad ogledov in tudi komentajev, zato se verjetno takega projekta ne bom več lotila. Mi je kar malo žal objav, ki so majn brane, samo zato ker sem res objavljala precej.

Poleg tega sem letos po več letih končno izpolnila željo in začela s svojim youtube kanalom. Hvaležna sem za vse naročnike in vse oglede, ki ste mi jih namenile.

Ciljev za leto 2018 nimam. Vem, da se sliši noro ampak upam samo da bo dojenček zdrav in ne preveč naporen. Vem da je ta trenutek načrtovanje česarkoli skoraj nemogoče, moje življenje bo dobilo čisto novi pomen in se bo vrtelo okrog novega člana. Je pa moja želja, da obdržim bloganje in svoj novi kanal. Se pa že neizmerno veselim novega člana in res komaj čakam, da jo spoznam.

Hvaležna za vse izlete v tem letu. ♥

Uživanje na kavici v Ljubljani na začetku pomladi, pred lepotnim sejmom.
Ko sem nadela rdečo šminko in po več letih spet skočila v oblekco. Pa seveda z mojim dragim.

Še ena norost tega leta. Undercut. Najboljša odločitev, kot bi si dodala klimo na glavo.
Uživanje na prvem snegu letos.



Sem pa še za zadnji video letos naredila make up vodič za tale make up. Lepo vabljena k ogledu: klik.

Te rožice pa so zate. Hvaležna sem ti, ker me spremljaš in bereš. Vem, da to premalokrat povem, ampak res iz srca hvala.

V letu 2018 ti želim veliko izpoljnjenih ciljev in želj, upam da boš zdrava, zadovoljna, srečna in ljubljena. Naj bo 2018 tvoje najboljše leto do sedaj!

You Might Also Like

1 Comments

  1. Naj bo leto 2018 polno ljubezni in srečnih trenutkov z novo članico.��❤️

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe